ACHA No Worries Account (ANWA)

Altijd en overal toegang

Met een ANWA account heeft u altijd en overal toegang tot uw eigen IT omgeving. Het enige wat u nodig heeft is een werkstation met internet toegang.

Eigen Windows Desktop

De ANWA omgeving draait op een Windows Terminal Server. Hierdoor heeft u een geheel eigen Desktop met alle software en toegang tot uw e-mail en de bestanden die u nodig heeft.

Data 100% veilig

U werkt op onze eigen servers in een zwaar beveiligd datacenter. Hierdoor zijn uw bestanden optimaal beveiligd. Doordat het niet nodig is om bestanden op uw werkstation op te slaan bent u ook beveiligd tegen data verlies bij diefstal of een defect werkstation.

Betrouwbare Backup van uw gegevens

Een goede backup is essentieel. ACHA Automation heeft hiervoor een professionele backup omgeving, die 24/7 bewaakt en gemonitord wordt

Altijd up-to-date

Wij monitoren de ANWA servers en de geïnstalleerde software 24/7. Als er updates zijn dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk worden geïnstalleerd. Zo werkt u altijd op een up-to-date omgeving.

Support

Indien u vragen heeft of ondersteuning nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Wij zijn op werkdagen van 07.00 - 18.00 bereikbaar, zowel telefonisch als via mail